We gaan weer op trainingskamp naar Inzell!
Tijdens de herfstvakantie organiseren weer het trainingskamp in Inzell. Schaatsen, fietsen, wandelen & droogtrainingen staan op het trainingsprogramma. Het trainingskamp vindt plaats in de herfstvakantie van zaterdag 15 oktober tot zaterdag 22 oktober 2022. Het kamp is bedoeld voor alle HCH pupillen en junioren en hun gezinnen.
Op woensdag 16 oktober vindt ook de Atje Keulen Deelstra Trophy plaats in Inzell. Dit is de internationale schaatswedstrijd voor pupillen en junioren C, B & A. Ga mee op trainingskamp en zet een scherpe seizoenstijd neer op het snelle ijs van Inzell! 
Om een indruk te krijgen van eerdere edities, check de onderstaande link!
https://youtube.com/watch?v=mzifibnKazw&feature=share  

In de bijlage vind je meer informatie over het trainingskamp, het aanmeldingsformulier én het inventarisatieformulier. Stuur beide ingevulde formulieren naarinzell_hch_enna@ziggo.nlvóór 24 juli a.s. Let op, voor de appartementen geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt. We hebben beperkte beschikbaarheid.

Heb je geen appartement nodig, maar wil je wel meetrainen of deelnemen aan de AKD-wedstrijd? Mail mij dan ook. Graag zijn wij op de hoogte van een ieder van HCH die in Inzell aanwezig is. Zo kunnen we je ook informeren. 

NB! De AKD-wedstrijd is een Interclub-wedstrijd voor pupillen en junioren. Inschrijving voor leden van HCH gaat vooralsnog alleen via dit mailadres. Selectieleden zijn dus niet automatisch ingeschreven! Inschrijving gaat via je eigen club.

Verder is het van belang tijdig de KNSB licentie aan te vragen / te verlengen, zodat de inschrijving soepel kan verlopen.
De corona maatregelen veranderen regelmatig en we houden ze zo goed mogelijk in de gaten. Op dit moment zijn er geen beperkingen maar de situatie kan in oktober anders zijn. Het kan zijn dat HCH, ondanks je opgave, genoodzaakt is het trainingskamp niet door te laten gaan. Eventuele betaalde inschrijfgelden zullen dan vanzelfsprekend worden teruggestort. Mocht je wegens je persoonlijke redenen (bijvoorbeeld ziek geworden, niet kunnen voldoen aan de op dat moment geldende maatregelen) de reis moeten annuleren, zijn de kosten voor je eigen rekening. HCH kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gemaakte kosten.

Mocht je vragen hebben, ben ik te bereiken via onderstaande emailadres en telefoonnummer


Namens HCH,
Enna de Haan