Hierbij worden jullie uitgenodigd voor een HCH kleding avond.

Op deze avond kunnen alle leden (vanaf C junioren) komen om fietskleding te passen en te bestelen voor de aankomende zomer. Wil je aankomende zomer 2019 ook op de fiets in de Klaverblad fietskleding op pad gaan dan is het belangrijk om op deze avond langs te komen of je bestelling via de mail door te geven. De levertijd zit op ongeveer 8 weken en er wordt jaarlijks maar eenmalig besteld. In de bijlage vind je de prijzen en voorwaarden.

Voor de pupillen A die overgaan naar de C junioren geldt een aparte prijs afspraak.

Speciaal voor al onze leden hebben we het volgende kunnen regelen. Leden die meer of ook gaan hardlopen en of de droog trainingen gaan volgen is er een mogelijkheid om bij Sport 2000 Faber Sport in Heerenveen een gratis loopanalyse te laten maken. Je krijgt na de analyse van je loop beweging en je voeten een advies welke loopschoen het beste bij je past.

Tevens geldt er voor alle leden een korting van 10 % bij aanschaf van hardloop schoenen en loopkleding.

Wil je nog je kledingpakket uitbreiden of  indien nodig  iets ruilen voor een maat groter of kleiner dan kan dat deze avond ook. Wedstrijd pakken en marathon pakken zijn ook voorradig.

De avond zal gehouden worden op donderdag 7 februari 2019  van 17.00 tot 21.00 uur bij Sport 2000 Faber Sport in Heerenveen.

Kleding contracten kun je op de avond zelf invullen.

–        Voor de kleding krijg je een factuur via de mail.

–        De volgende kledingavond zal eind april, begin mei 2019 zijn.

–        In de bijlage vind je de voorwaarden en het kledingcontracten.

–        Voor vragen en bestellingen kan je mailen naar   kledinghchheerenveen@gmail.com

fietskleding contract leden 2019