Alhoewel de maatregelen omtrent Corona steeds meer versoepelen zijn er toch nog veel zaken waar we voor de komende maanden rekening moeten houden. Hieronder een overzicht.

Zomertrainingen
De bos- en skeelertrainingen zijn inmiddels begonnen. Dit gaat goed al hoewel her en der nog een afstemming nodig was. We willen iedereen (trainers, sporters en ouders) bedanken voor hun inzet en bereidwilligheid om mee te werken aan het goed laten verlopen van de trainingen. Vanaf 1 juni jl. hoeven de junioren (tot 18 jr) overigens onderling geen 1,5 m afstand meer te houden tijdens de training. Dat maakt de training een stuk gemakkelijker.

Fietstrainingen 
Sinds deze week hebben we om dezelfde reden toestemming gekregen van de Gemeente Heerenveen om de fietstrainingen voor de junioren (tot 18 jr) weer op te starten. In overleg met de fietstrainers wordt nu uitgezocht hoe en wanneer we daarmee kunnen beginnen. Nadere informatie wordt binnenkort aan de junioren gemaild. De fietstrainingen voor 18 jr en ouder kunnen voorlopig helaas nog geen doorgang vinden.

Trainingskampen
Op dit moment is ook nog weinig te zeggen over of en wanneer de trainingskampen kunnen doorgaan. Dit gaat dan om de fietstrainingskampen voor de junioren en de senioren maar ook de trainingsweek in Inzell. Eind juni/begin juli hopen we hier meer over te kunnen zeggen.

ALV
Doordat bijeenkomsten van grotere groepen volwassenen nog steeds strikt zijn gereguleerd willen we de ALV uitstellen tot na 1 september. Zoals het nu lijkt kan deze dan wel ‘normaal’ doorgang vinden. Strikt genomen moet dit plaatsvinden uiterlijk in mei maar gezien deze omstandigheden gaan we er van uit dat een ieder dit uitstel begrijpt.