Zaterdag 18 mei organiseren we de jaarlijkse HCH-dag. Net als andere jaren is er een actief en uitdagend middagprogramma en sluiten we de dag af met een gezamenlijke maaltijd. Vooraf hebben we een bijzondere huldiging van een HCH lid die erelid van de club wordt, omdat ze wereldkampioen geworden is! Aansluitend is dan de huldiging van de clubkampioenen. 

Zaterdag 18 mei 2019

Scoutinghiem, Van Bienemalaan 7, 8453 WP Oranjewoud.

Programma pupillen 13.45-17.00 uur

 • Huldiging erelid en clubkampioenen: 13.45 uur, ouders zijn hierbij van harte uitgenodigd! 
 • Daarna start de activiteit. 
 • Trek vooral kleding (shirt met lange mouwen, lange broek en gympen) aan die lekker zit, waar je goed in kan bewegen en die vies mag worden. 
 • Neem voor de zekerheid goede handschoenen en schone kleding mee. 
 • We hebben een groot aantal ouders nodig om mee te helpen met de activiteiten. Wie wil ons helpen? 

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel pupillen mee willen doen en hoeveel ouders kunnen helpen. Geef je daarom zo snel mogelijk, maar vóór 1 Mei op via activiteiten@hch-heerenveen.nl Voor de indeling van de groepjes is het handig als je je leeftijd vermeld bij je opgave. 

Programma junioren, senioren, trimmers 16.15 uur – 21.00 uur

Bijzondere gebeurtenis : huldiging erelid ’s middags om 13.45 uur vooraf aan de activiteiten van de pupillen. 

Tussen deze huldiging en de start van de activiteit van de junioren kun je helpen bij de activiteit van de pupillen. Dit stellen wij zeer op prijs, omdat hiervoor veel begeleiders nodig zijn. 

Hoe laat? De activiteiten starten om 16.15 tot ± 19:00 uur. Er staat dan een uitdagend parcours klaar. Aansluitend begint de barbecue. 

De huldiging van de clubkampioenen vanaf junioren C is vanaf 20:30 uur. Hiervoor wordt niemand apart uitgenodigd, dus kom gewoon allemaal! 

Trek, als je meedoet aan de activiteit, vooral kleding (shirt met lange mouwen, lange broek en gympen) aan die lekker zit, waar je goed in kan bewegen en die vies mag worden. Neem douchespullen, goede handschoenen en schone kleding mee. 

Voor de activiteit voor de junioren hebben we ook begeleiders nodig! 

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel leden mee willen doen. Geef daarom zo snel mogelijk op, maar uiterlijk 1 mei via: activiteiten@hch-heerenveen.nl 

Daarnaast vragen we aan de junioren of je kun meehelpen bij de activiteiten van de pupillen, vanaf 14.00 uur. 

Voor de organisatie is het belangrijk om te weten hoeveel leden mee willen doen. Geef je daarom zo snel mogelijk, maar vóór 1 april op via activiteiten@hch-heerenveen.nl 

Vermeld bij opgave duidelijk: 

 • Naam 
 • Doet wel/niet mee aan de activiteiten (deelname is gratis) 
 • Doet wel/niet mee aan de barbecue en met hoeveel personen (ouders en partners mogen ook meedoen met de barbecue, iedereen betaald € 10.00 per persoon (ook trainers, ouders en vrijwilligers). Aanmelden is verplicht! Betalen kan bij binnenkomst, voorafgaand aan de barbecue. 
 • Wil wel/niet meehelpen bij de HCH-dag voor pupillen (ook 18 mei ) van 13.45 tot 17:00 uur. We kunnen jullie hulp goed gebruiken! 
 • Wil wel/niet meehelpen bij de activiteiten van de junioren en ouder. 
 • Wil wel/niet meehelpen met de organisatie. Denk aan voorbereidingen vooraf, tijdens de barbecue achter de bar staan, geld innen, achteraf opruimen enzovoort. Dit mogen natuurlijk ook ouders zijn Als je wil meehelpen, fijn! Geef maar aan wat je wil doen activiteiten@hch-heerenveen.nl