Vraag jij je ook wel eens af, welke tas ik het beste kan gebruiken voor mijn schaatsen, een rugzak of een draagtas?  Voor deze vraag is er een tas ontwikkeld  door Smartbags. De Smartbags Ice is speciaal ontwikkeld voor de schaatser die iets meer eisen stelt aan zijn tas. Zie bijlage (voorbeeld) en of link smartbags.com/nl/product/ice/

De schaatsen kun je veilig en netjes in de snijvaste schaatsvakken aan beide zijden van de tas opbergen. Nooit meer een droogdoek die kwijt of vergeten is, door het speciale opbergvak waaraan deze bevestigd zit met een simpel clipje. Daarbij is deze tas voorzien van solide handgrepen en hengsels voor de backpack-modus;  zo is de tas altijd prettig te dragen.

Op welke manier de tas ook gedragen wordt,  je kunt altijd snel en eenvoudig bij je bidon. Er is tevens ruimte in je tas voor de hoezen en je helm. Er zijn ook nog vier losse opbergvakken voor overig materiaal.

Afmetingen:       60x28x25 cm

Materiaal:           600D Polyester

Kleur:                   Donkerblauw

Opdruk:               HCH Heerenveen en je voor en/of achternaam.

Prijs:                     € 55,-  (normaal € 70,-)

Wil je ook zo’n mooie tas bestellen? Geef je voor en achternaam door aan                                                                                                kledinghchheerenveen@gmail.com

En maak € 55 euro over op rek.nr    NL20RABO0130288446     t.n.v. HCH Heerenveen onder vermelding van ” tas ” en de voor- en/of achternaam voor wie je de tas besteld. Bestellingen zonder vooraf te betalen worden niet meegenomen. Je kan tot 20 december 2018 je bestelling doorgeven.