Bron: Groot Heerenveen 26-11-16

De feestavond ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van De Hardrijders Club Heerenveen liep zaterdagavond net even iets anders dan verwacht. Na de prijsuitreiking van in de middag verreden wedstrijden werd Antoinette de Jongh benoemd tot erelid van HCH. Hierna verscheen ineens locoburgemeester Jelle Zoetendal op het toneel. Hij reikte een Koninklijke Erepenning uit aan de HCH. Antoinette de Jongh nam deze als kersvers erelid in ontvangst. Ook kreeg de club een cheque van 500 euro aangeboden namens de gemeente Heerenveen generic viagra. Hierna werd er nog een gezellig feestje gehouden.

Over de HCH
De vereniging werd op 1 maart 1966 opgericht, één jaar voor de opening van Thialf in 1967. Sinds de oprichting traint HCH in Thialf.

De vereniging en de ijsbaan Thialf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De HCH is een vereniging voor de breedtesport. Maar ook zijn er goede trainingsfaciliteiten om talenten op te leiden voor een mogelijke carrière als topsporter. HCH heeft veel van haar leden naar nationaal of zelfs internationaal niveau opgeleid.
Het belangrijkste hoogtepunt van Hardrijders Club Heerenveen is wel dat zij al 50 jaar lang zonder onderbrekingen in staat is geweest om de schaatsers trainingen en activiteiten aan te bieden om hun geliefde sport op elk niveau uit te oefenen

Dit is alleen mogelijk dankzij de vele trainers en vrijwilligers die zich al die jaren inzetten. Ook nu, 50 jaar na oprichting, is de HCH nog steeds een levendige vereniging waar het plezier voorop staat. Een vereniging die haar verantwoordelijkheid neemt om een schaatsvereniging te zijn voor zowel de jeugd, recreant, master als de ambitieuze wedstrijdschaatser.

De Hardrijders Club Heerenveen is een levendige en gezonde vereniging met ruim 400 leden en een groep goed opgeleide trainers.