Ook dit jaar hebben we daarvoor weer fietskleding beschikbaar. Voor alle junioren is de fietskleding verplicht, andere leden zijn vrij om deze eveneens aan te schaffen.  Voor volgende week staan twee pas momenten gepland:

– Donderdag 6 April van 17.00 uur tot 21.00 uur
– Zaterdag 8 April van 9.00 tot 12.00 uur

Op beide dagen bij Faber Sport in Heerenveen.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren is Klaverblad nu sponsor van de fietskleding. Met Klaverblad en Faber is afgesproken dat de leden die nog de Faber fietskleding gaan gebruiken dit mogen doen. Dit betekent dat de nieuwe C1 junioren fietskleding moeten aanschaffen en de overige junioren alleen als dit nodig is.

Naast een setje wielerkleding (shirt + fietsbroek) is er nu tevens de mogelijkheid om een strak jasje met lange mouwen aan te schaffen of een fietsbodywarmer. Zie bijgevoegde afbeeldingen.

Vanwege de sponsoring kunnen we de fietskleding goedkoop aanbieden.

Voor het setje betalen de junioren C1 € 15 en de overige leden € 30. Voor beide groepen geldt dat, indien een lid dat wil aanschaffen, zowel de bodywarmer als het jasje € 15 per stuk kosten. De fietskleding wordt het eigendom van het lid. Het strakke jasje kan ook in de winter worden gedragen op de schaatsbaan. Ook voor het gebruik en het dragen van de fietskleding gelden een aantal regels, deze zijn te lezen in het bijgevoegde blanco fietskledingcontract. Voor vragen over de kleding kun je mailen naar:  kleding@hch-heerenveen.nl