Meerwaarde in bijzondere activiteiten

Naast de reguliere trainingen en wedstrijden probeert HCH onze vereniging ook een meerwaarde te geven door een aantal bijzondere activiteiten aan onze leden te bieden:

 

Trainingskampen

Elk jaar worden er verschillende trainingskampen georganiseerd: er is een trainingsweek in Inzell, er is een fietsweekend in Limburg en er zijn een pupillenkamp en juniorenkamp wat dichter in de buurt. Meegaan is op vrijwillige basis.

 

Interclubwedstrijden

Via Interclubwedstrijden kun je kennismaken met andere ijsbanen, andere schaatsverenigingen en andere schaatsliefhebbers door heel Nederland. Voor een Interclub wordt je uitgenodigd wat op zich een hele eer is; je mag onze club ergens op een andere ijsbaan vertegenwoordigen. Meedoen is ook op vrijwillige basis.

 

Pupillendag

Elk winterseizoen sluiten we af met voor de pupillen een pupillendag met daarop volgend de “Huldiging van de beste pupillenrijders en -rijdsters”.

Ook worden de junioren, (neo) senioren en veteranen gehuldigd op een speciale avond. Deze dag/avond vindt meestal ergens in april of begin mei plaats.

 

Zomercompetitie

Ieder jaar kun je meedoen aan de zomercompetitie van HCH. Dit is een competitie tijdens de zomertrainingen waar je aan verschillende onderdelen mee kunt doen: Loop-, skeeler- en fiets onderdelen. Er wordt een dames en heren klassement opgemaakt en er zijn verschillende categorieën.