Mooi bedrag Poisz Jeugdsponsoractie

Afgelopen week kregen we de cheque uitgereikt met een bedrag van 841 euro erop. Te besteden aan de jeugd. Hier kunnen we als club een hoop mooie dingen meedoen. Dank jullie wel voor het sparen allemaal en zeker ook de Poisz! Van harte bedankt!

ALV HCH 19 mei 2022

Agenda Algemene Ledenvergadering HCH 19 mei 2022 Plaats: Café 't Houtsje te Heerenveen Tijd: 20.00 uur Agenda: Opening Mededelingen Ingekomen stukken Notulen Jaarverslag secretaris Jaarrekeningen Decharge kascontrole Benoeming kascommissie Begroting Bestuursverkiezing Aftredend en niet herkiesbaar: Alfred Stel; het bestuur draagt Jan de Jager voor als voorzitter Aftredend en niet herkiesbaar Reinder Dolstra; het bestuur draagt Carien Kleibeuker voor als hoofd TC Aftredend en niet herkiesbaar Bennie Meijerink; er is nog geen opvolger bekend, tot die tijd zal Bennie Meijerink de lopende zaken waarnemen Tegenkandidaten kunnen zich tot 24 uur voorafgaand aan de ALV melden via secretaris@hch-heerenveen.nl Rondvraag

Bedankt Sven!

Dit weekend werd in Thialf een verdiend en groots afscheid gehouden voor Sven Kramer (erelid HCH) en Ireen Wust. In een vol Thialf werden beiden sporters geëerd voor hun bijzondere prestaties van de afgelopen jaren. Zowel Sven als Ireen kregen hun eigen bocht in Thialf ter nagedachtenis aan het enorme oeuvre wat zij gepresteerd hebben. De Sven Kramer bocht is de nieuwe naam van de Noord Bocht. Na jarenlang op het hoogste niveau geschaatst te hebben, gaat Sven nu stoppen met topsport. Wij wensen hem een mooie nieuwe toekomst toe.

Poisz spaaractie van start!

Vanaf vandaag kan je munten sparen bij de Poisz in Oudehaske. De actie is van maandag 14 februari en tot en met zaterdag 10 april 2022. Je helpt de club enorm om munten te sparen. Inleveren in de koker bij de kassa in Oudehaske of bij je trainer.

Hch met grote delegatie naar NK marathon junioren 2022

Afgelopen zaterdag was het NK. Marathon voor de junioren A, B en C in Den Haag. in totaal waren er een 27 junioren van HCH aanwezig. De helft schaatst hiervan bij het Gewest Fryslan, maar de andere helft kwam uit onze eigen trainingsgroepen. Helaas konden sommigen toch niet meedoen door een positieve coronatest. Al met al een geweldig event. Marika de Glee (gewest fryslan) werd derde bij de junioren C. Een prachtige prestatie.

Jaap van der Veen overleden

Ons gewaardeerde lid Jaap van der Veen is overleden. Hij is jarenlang lid geweest van HCH, totdat hij een aantal jaren geleden ziek werd en tot zijn grote spijt niet meer kon schaatsen. Hij is op vrijdag 11 feb overleden in het bijzijn van zijn dierbaren. Hieronder de overlijdenskaart. Wij wensen de familie veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.