Sponsor worden?

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Als u een email stuurt met uw gegevens naar info@hch-heerenveen.nl nemen wij snel contact op.

Sponsor worden?

Iedere sportclub is tegenwoordig naast contributie van haar leden afhankelijk van sponsoring. Dit geldt ook voor een HCH heerenveen.

Bijzondere club

Onze leden en hun achterban vormen een uiterst interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen. HCH draait al jaren mee en daarom kunnen wij naast onze hoofdsponsor en cosponsors altijd extra sponsors gebruiken die met hun bijdrage HCH heerenveen helpen om onze sportieve prestaties verder uit te bouwen.

Sportsponsoring een zeer symphathiek instrument

Sportsponsoring is een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee een bedrijf haar communicatiestrategie kan ondersteunen. Het stelt een bedrijf immers in staat om de bedrijfsnaam, het product, of de dienst dynamisch te presenteren. Kortom, er is sprake van een wederzijds voordeel. Mocht u interesse hebben om HCH te sponsoren dan willen wij graag samen met u de mogelijkheden bekijken binnen onze club. U kunt contact opnemen met onze sponsorcommissie.

Pakketsponsoring

Naast hoofdsponsoring hebben we ook kleine mogelijkheden om onze club te sponsoren. Hiervoor hebben we 3 pakketten: goud, zilver en brons (zie hieronder). Je kunt ons al sponsoren vanaf € 100,-. Spreekt bovenstaande jou aan én wil je onze vereniging steunen, dan kunt u zich als sponsor aanmelden door contact op te nemen per e-mail: sponsoring@hch-heerenveen.nl (Jurgen Brandenburg). Ook als je ons op een andere manier wilt steunen, bijvoorbeeld in de vorm van diensten of materialen, dan mag je uiteraard contact opnemen.

Sponsormogelijkheden

  • Reclame op de website van HCH Heerenveen in de sponsorbalk op de home-pagina en reclame op de sponsorpagina van de website
  • Tijdens de HCH club-dag is het mogelijk fysiek reclame te maken middels bijvoorbeeld beachflags, spandoeken etc.
  • Sponsoren zullen op Facebook worden uitgelicht in de vorm van een speciaal bericht
  • Sponsoren dienen zelf voor hun eigen fysieke sponsormateriaal te zorgen en digitaal de diverse logo’s aan te leveren.
  • Sponsorbedragen per jaar incl. BTW