Het winterseizoen loopt al weer ten einde. De voorbereiding voor de zomertrainingen zijn al weer begonnen. Vanaf  de junioren is het fietsen een vast onderdeel van het zomerprogramma.  

Ook dit jaar hebben is er weer gelegenheid om Klaverblad fietskleding te bestellen. Voor alle junioren (+A pupillen van dit seizoen) is de fietskleding verplicht tijdens de fietstrainingen. Voor de overige leden is er ook fietskleding beschikbaar en is het wenselijk deze te dragen tijdens de fietstrainingen.

 

 Voor de volgende periode staat er een pasmomenten gepland op:

– Donderdag 8 maart van 17.00 tot 21.00 uur 

  Locatie:  Sport 2000 FABER SPORT,  Dracht 144 in Heerenveen.

Tijdens het pasmoment is paskleding aanwezig voor zowel dames en heren.

Heb je vorig jaar fietskleding besteld en je wilt je pakket uitbreiden dan kan dat. Heb je vorig jaar al kleding besteld en één van je kledingstukken is te klein dan kan je een grotere maat aanschaffen. Er kan geen fietskleding geruild worden. 

Naast een setje wielerkleding (shirt + fietsbroek) is er nu tevens de mogelijkheid om een strak jasje met lange mouwen aan te schaffen of een fietsbodywarmer. Het fietsjasje met lange mouwen kan ook ideaal gebruikt worden voor het schaatsen. Zie hiervoor de bijgevoegde afbeeldingen. 

Dankzij sponsoring wordt de kleding voor een gereduceerd tarief aangeboden.

 

Voor het setje (korte broek en shirt korte mouwen) betalen de A pupillen € 25,-

en de overige leden vanaf junioren C1 betalen € 50,- per set.

Voor beide groepen geldt dat, indien een lid dat wil aanschaffen, zowel de bodywarmer als het jasje € 25 per stuk kosten. De fietskleding wordt het eigendom van het lid.

Op de fietskleding zijn een aantal regels van toepassing, deze zijn na te lezen in het bijgevoegde blanco fietskleding contract. Dit contract wordt tijdens de pasavond ingevuld en ondertekend.

 

Voor vragen over de kleding kun je mailen naar Hermien de Jong.:  kleding@hch-heerenveen.​nl

body.png

fietsbroek_2017_klaverblad.png

shirt_km_2017_klaverblad.png

shirt_lm_2017_klaverblad.png